Grupul Nostru

S.C. Colber Corporation S.R.L. face parte dintr-un grup de societati comerciale a caror profil economic este cel de furnizare de servicii de productie si industrializare a ansamblelor si subansamblelor electronice. Grupul format din 3 societati comerciale, a luat nastere in Italia in urma cu peste 40 de ani si este prezent si in Romania incepand cu anul 2007, aducand inovatie si competitivitate atat pentru clientii sai.

Activitatile grupului

Lead Time, Just in Time, Kanban, Industrializare, Proiectare si Dezvoltare Proces, Achizitie si aprovizionare materie prima, materiale, componente, Realizare echipamente si unelte, Productie si Testare, Imbunatatire continua, 5S, 6Sigma, Trasabilitate

Locatiile noastre

Co-El s.r.l. Italia este compania principala din grup, cu peste 30 de ani experienta in asamblarea circuitelor electronice in sistem automat SMT. Detine linii de asamblare de mare capacitate si un sistem integrat de trasabilitate la nivel de PCB.

LCM s.r.l. Italia este cea mai veche companie din grup, fiind infiintata in urma cu peste 40 ani si este specializata in asamblarea traditionala tip THT, wave soldering, control optic si testare parametrica si functionala.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati site-ul companiei la link-urile de mai jos.

Co-El srl
LCM srl

Serviciile Noastre

In cei peste 10 ani de experienta in Romania, am reusit sa oferim servicii de productie de circuite electronice pentru clienti din varii sectoare ale industriei. Necesitatea de a oferi servicii cat mai variate si complexe, a facut ca fabrica noastra sa poata oferi in acest moment un flux de productie complet, de la receptia si gestionarea materiei prime, la prelucrarea acesteia si livrarea produsului finit.

Servicii de productie

Preformare componente, Asamblare THT, THD, PTH, SMT, SMD, Inspectie vizuala, AOI, Wave soldering, Reflow, Testare Parametrica, ICT, Tratament PCB, Montaj Mecanic, Test Functional, Ambalare, Etichetare, Accesorizare

Servicii conexe

Servicii de FIFO Magazie, Trasabilitate Lot, QR Code, BarCode, Rework complex, Proiectare CAD, CAM, Sortare, Verificare, Control Proces, FMEA, PFMEA, Control Plan, SPC, Standardizare BOM.

Pentru mai multe detalii despre cum puteti lua legatura cu noi, va rugam sa vizitati pagina de de contact.